Foto: 
Peter Norsker - www.norskerflyrods.com
Af: Redaktør 11.06.15 09:54:00

NORSKER konkurrence Juni 2015- VIND EN LÆKKER FLUESTANG

Tilmeld dig Norskers nyhedsbrev på hans deres hjemmeside og besvar konkurrencespørgsmålet, som ses andet steds her i nyheden. eller i Juni-udgaven af Fiske Avisen
 
Du finder svaret i nyheden: 'Tag med NORSKER til British Columbia på jagt efter stillehavslaks' her på siden, eller i teksten, i Fiske Avisens juni-udgave.
Hver måned vil der også blive trukket to yderligere vindere, som begge modtager en rørflueboks samt en WF 7 flueline flydende til en værdi af 350,- kr.
Vi har en masse spændende nyheder omkring vores nye spændende destinationer i Alaska, Canada, Rusland og Sverige m.m., så hold øje med vores aktiviteter her i foråret.
 
JUNI:
I hvilket land skal vi fiske på vores Salmon Explorer tur i august 2016
 
1.   USA __
 
2.   CANADA__                   
             
Du besvarer spørgsmålene midt på konkurrencesiden på  Norsker Fly Fishings hjemmeside: http://norskerflyfishing.com/
 
Vinderne bliver offentliggjort i Fiske Avisen samt på Fiske Avisens hjemmeside.MAJ MÅNEDS VINDER: Christian Fangel. 


Juni måneds hovedpræmie: Traveller 9´klasse 6, 7-delt fluestang. 

Traveller 9´, monteret med lette etbens øjer, skydehoved, hjulholder med dobbelte låseringe og træindlæg samt monteret standard korkhåndtag. Traveller er ganske let, bare 93 gram, og netop aktionen gør den interessant, for selvom klingen er 7-delt, er den ikke blød og slasket. Den er lidt dybere qua delinger, men overraskende spændstig og langt kastende. Dette gør den til en fin allround fluestang, som kan kaste med alle typer liner som sink tip m.m. Så alt i alt har man en dejlig alsidig rejsestang eller en ekstra stang, som kan ligge i bilen til søen eller åen. Traveller leveres i transportrør. Du kan deltage i konkurrencen ved at klikke på ovenstående billede. 

Kommentar