Foto: 
M/S Juventus er blevet solgt, men skipper Anders fortsætter på Viking.
Af: max_fisher 18.01.19 18:22:46

M/S Juventus solgt

M/S Juventus er blevet solgt efter en svær med velovervejet beslutning, fortæller skipper Anders i en opdatering på Juventus facebook-side.

Det betyder dog ikke, at det er slut med at fiske med Anders, der i stedet fortsætter på Viking:

- Alle bookninger I har hos mig er fortsat fuldt gyldige. Fremover sejler vi med Viking, som er større, har rigtig fin dæksplads, og kan tage flere fiskere. Jeg sørger for, at der er god plads til alle.

Viking har tidligere mest sejlet med turister om sommeren. Men efter nogle ændringer egner skibet sig særdeles fint til lystfiskeri. Hans Hagerup ( Norway Guide Fishing og ex Bonito) har købt og renoveret Viking. Han har samme indstilling som mig, og vi stopper ikke før alt om bord er i orden, pænt og rent. Hans er stadig i gang med at ordne Viking, og nogle af de førstkommende ture sejler jeg derfor med Heidi.

Hans og jeg kommer til at samarbejde om flere ting, og han afløser mig som skipper på nogle af lystfiskerturene. Han har stor med erfaring med drivefiskeri, bulefiskeri og alle de andre typer fiskeri vi laver, og jeg ved, at mange af jer har også sejlet med ham tidligere.

Juventus’ besætning med Mark og co følger med mig over på Viking og Heidi, og vi ser frem til et nye kapitler i fiskebogen! Jeg ringer til alle, som har booket så vi kan aftale nærmere, slutter Anders.

Kommentar