Foto: 
Gordon P. Henriksen - Megalops.dk
Af: Redaktør 06.03.14 09:35:00

Mere fiske-tv på vej - nu for børn!

- For over et år siden sad jeg på Danmarks Radios B&U afdeling og ”pitchede” (som det jo hedder i den verden) et koncept til et nyt tv program til DR Ultra: Fiskemissionen. Et koncept hvor to børn bliver stillet over for en ny og fantasifuld udfordring i hvert afsnit. En mission, som vel at mærke kun kan løses ved hjælp af en helt unik fisketur – og jeg står selvfølgelig klar til at guide og hjælpe dem med gode råd og topmoderne udstyr i hvert afsnit.

Jeg vil ikke røbe for meget om programmet, men for et par måneder siden, var vi på Den Blå Planet og på Øresund for at filme pilotafsnittet, sammen med to skønne 11-årige børn, Clara og Magnus. Søren Vesth fra Garmin og min fiskemakker Jesper Larsen hjalp til på vandet, og vejret og fiskene var bestemt også med os. Dette program blev klippet og vist til redaktørerne som skulle tage stilling til om ideen holdt hele vejen.

De kunne åbenbart lide hvad de så, og vi er nu i fuld gang med at planlægge yderligere seks afsnit, som skal optages i løbet af foråret og sommeren. Jeg ved endnu ikke hvornår de syv afsnit skal sendes, men det bliver tidligst til efteråret.

Læs mere om programmet på Gordons blog på Megalops.dk HER!

Kommentar