Foto: 
Jakob Sørensen/DSF
Af: Redaktør 17.08.14 09:00:00

Konference om bæredygtigt lyst- og fritidsfiskeri

Det glæder mig helt vildt, at mange af Fishing Zealands tanker og visioner er nået op til øverste politiske niveau og klinger med det, som Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri gerne vil arbejde hen imod.

- Vi skal udvikle lystfiskeri og fritidsfiskeri, så vækst og bæredygtighed går hånd i hånd, udtaler Fødevareminister, Dan Jørgensen.

- Fiskeri er en meningsfuld hobby, som giver livskvalitet, kan foregå på miljømæssigt bæredygtige vilkår, og som endda er vigtig for Danmarks samfundsøkonomi. Jeg ser store muligheder for at gøre det endnu bedre og udvikle det rekreative fiskeri i Danmark på en måde, hvor turisme, bæredygtighed og socialt samvær går hånd i hånd.

Jeg kunne ikke være mere enig og glæder mig over, at Fødevareministeren endda beder om vores hjælp og inspiration til at udvikle dette område.

Den 6. september inviterer Fødevareministeren til konferencen “Vision for lyst- og fritidsfiskeri” på Munkebjerg Hotel i Vejle. Jeg håber en masse af jer vil udnytte muligheden for at komme og give jeres bidrag.

Læs hele blogindlægget på Fishing Zealands hjemmeside HER.

Kommentar