Foto: 
Jagt og Fiskerimagasinet
Af: Redaktør 24.04.14 09:56:00

Jagt og Fiskerimagasinet indbyder til streetfishing i søerne

Fiskeriet i søerne er normalt lukket for fiskeri, men store udsætninger af rovfisk gennem en årrække, betyder at fiskeriet er RIGTIG godt herinde efter søernes predatore, og det kommer ALLE interesserede lystfiskere til gode denne lørdag, fortæller Andreas fra forretningen.

- Vi har fået Westin Fishing til at komme ind og deltage i arrangementet. En af udviklerne bag Danske Westin vil demonstrere flere af deres nye hotte predator endeagn og viser flere af deres lækre stænger frem. Efterfølgende vil det være muligt at testfiske og prøve det meste af deres sortiment af selv ved vandet, som jo ikke normalt er muligt, fortæller Andreas og fortsætter:

- Desuden har vi et par repræsentanter fra det Danske firma Köder stående med alt fra lette streetfishing stænger, Bulldawg stænger, Quickbait, Mieko, div. håndlavede jerkbaits mm., hvor der også vil være mulighed for at prøve en masse grej fra dem!

Alle interesserede er velkommen & arrangementet er Gratis, - vi anbefaler dog at booke sig til ved at sende os en mail med navn, adresse og tlf. nr, kigge forbi vores forretning eller ringe til os med oplysningerne. Herved er man garanteret plads derinde ved søerne, og man slipper for at vente til andre er færdige med at fiske, hvis der er for stor tilmelding.

Tilmeldingen foregår i Jagt & Fiskerimagasinet, via mail: mail@jof.dk (navn, adrese + tlf. nr. ATT. Streetfishing) eller mød op ved den Nordlige Skt. Jørgens sø fra kl. 09.00.

Se mere om arrangementet HER!

Kommentar