Foto: 
Frisk fisk fra Hvide Sande
Af: Redaktør 05.10.11 09:57:00

Hvide Sande går helt i fisk

Fiskeriet er Hvide Sandes fundament, og det markeres med ”Fiskens Dag” søndag den 16. oktober. Traditionen tro bliver det muligt, oplyser Dorthe Frydendahl, arrangør og destinationsmanager Holmsland Klit Turistforening, at hoppe ombord på en fiskekutter og få en snak med skipperen og hans besætning, byde på fisk i familievenlige portioner til fiskeauktionen, lære at flå en rødspætte m.m.

Brødrene Price jonglerer med fisk fra hav og fjord
I dagens anledning har Hvide Sande Røgeri allieret sig med Brødrene Price. De vil ved frokosttid søndag den 16. oktober kokkerer og jonglerer med fisk fra hav og fjord i madcirkusvognen foran Røgeriet. Om aftnen er de det underholdende element i forbindelse med en madoplevelse i form af en fem retters menu inkl. vin, øl og kaffe til kr. 850,- hvor overskuddet går til gavn for børn og unge i Hvide Sande.

- Brødrene James og Adam Price er glade amatører med en kæmpe kærlighed til og begejstring for kokkefaget. Det er utrolig smittende; udtaler Anette Madsen, Hvide Sande Røgeri og supplerer, at Fiskens Dag bliver en festdag for alle sanser, når det hele går i fisk søndag den 16. oktober i Hvide Sande.

Se hele programmet her: http://www.visitvest.dk/aktivitetskalender?id=2654

Kommentar