Foto: 
Normark
Af: Redaktør 21.11.13 07:48:00

Humminbird præsenterer deres mest kraftfulde elektronik til dato

Udover at opfinde førende produkter som 360 ImagingTM, har Humminbird ingeniører arbejdet hårdt de sidste 2 år for at udvikle en radikal ny platform, som vil ændre alt du ved omkring elektronik til fiskeri.

”Humminbird ONIX og ION tilbyder en overdådig bruger interface, som er fuldstændig tilpasset de individuelle behov som lystfiskere og sejlere har, og så er de samtidig nemme at bruge via de mange multi-touch funktioner,” udtaler Marketing direktør fra Humminbird Dale Logue. ”Den inkluderede feature list og de tilgængelige add-ons, er uden fortilfælde i branchen og giver de mest alsidige, kraftfulde og brugervenlige enheder på vandet.”

I de nye enheder vil brugeren opleve fordelene fra den kraftfulde Humminbird sonar, avanceret navigation og Humminbird billed teknologi, let styret med fingerspidserne på den nye berøringsskærm, kaldet Cross TouchTM.

Mens nogle touch skærme er begrænset til fingertryk, tilbyder Humminbird’s Cross Touch en Multi-Gesture kontrol, som giver brugeren en let navigerings menu og aktiverer features med en let banken, svirp eller tryk. Cross Touch minimerer også ”falske tryk” fra vandsprøjt o. lign.
 
Marker et waypoint med din finger, navngive disse waypoints via et virtuelt tastatur, zoome ind på strukturer som holder fisk, eller en kort lokation for et bedre overblik eller svirpe og trække skærmbilleder ind, for at lave personlige skærmbilleder. At kunne bruge en fishfinder på denne måde har aldrig været så intuitivt som nu.

Men ONIX og ION er mere en bare touch skærms enheder. De er også udstyret med traditionelle trykknapper for fuld kontrol i dårligt vejr


Tekniske specifikationer
Humminbird ONIX: ONIX serien består af 4 modeller, som tilbyder bådfolket fordelen af kraftfuld Cross Touch med sonar, ImagingTM og de navigerings funktioner, som er mest nødvendige. Alle enhederne har 1024H x 768V skærmopløsning på 10,4” eller 8,4” High definition XGA LCD berøringsskærme med multi-gesture support og lyst grafisk læsbart display til brug i skarp solskin.

Features
•    HD Side Imaging/HD Down Imaging (ONIX 8 SI & ONIX 10 SI)
•    DualBeam PLUS Sonar m/SwitchFire
•    Digital Signal Processing (DSP)
•    Intern Præcision GPS
•    Indbygget med 3 basis kort fra Navionics®, C-MAP® by Jeppesen® og Humminbird kort
•    Dobbelt SD-kort læser

Add-Ons/Tilbehør
•    Humminbird AutoChart™
•    C-MAP® 4D High Resolution Bathymetry by Jeppesen®
•    Navionics® Gold/HotMaps
•    Navionics® Platinum+
•    Humminbird LakeMaster Digital GPS kort
•    Minn Kota® i-Pilot® Link™
•    Lav, Medium eller Høj-Frekvens CHIRP, eksklusiv for Humminbird
•    360 Imaging™
•    RADAR
•    AIS
•    IP Marine Kamera

Humminbird ION: Humminbird ION10 og ION12 multi-funktions displays giver sejlere og havfiskere en master enhed, som kan udbygges med en bred platform af netværks enheder, teknologier og skærmmæssigt overlegenhed via ION’s højopløste 10,4- eller 12,1 tommer high-definition XGA LCD touch skærme. Fra Side Imaging, Down Imaging, 360 Imaging, sort boks med CHIRP bredbånds sonar til IP kameraer, der er fuld NMEA 0183/2000 kompatibilitet til at integrere, kontrollere og overvåge de data du har behov for, til at fange flere fisk og sejle sikkert rundt på vandet.

Brugeren kan specialbygge deres ION platform til at inkludere Humminbird RADAR, Autopilot, trådløs forbindelse. ION har endda indbygget web-browser, så man kan se den lokale vejrudsigt og være forbundet flere sømil fra havnen. Inklusiv 3 søkorttyper, giver både ION og ONIX’s brugere eksklusiv adgang til Navionics®, C-MAP® by Jeppesen® og Humminbird basis kort. Brugeren kan også tilføje Humminbird’s AutoChart, så man kan kortlægge sit eget fiskevand, state-of the art C-MAP 4D High Resolution Bathymetry by Jeppesen eller Navionics Gold/HotMaps og Platinum+.

Johnson Outdoors Marine Electronics Inc.
Virksomheden producerer Humminbird, LakeMaster, Minn Kota og Cannon brands. Humminbird® er et ledende og innovativt mærke af fishfinders, fishfinder/GPS kombo enheder, ice flashers og digitale dybde målere. LakeMaster® er et førende brand af high-definition elektroniske søkort. Minn Kota® er verdensledende af elektriske motorer, samt et bredt sortiment af elektroniske lavt vands ankre, batteri- ladere og marine tilbehør.
Cannon® er førende indenfor downrigger og tilbehør hertil.

Kommentar