Foto: 
Christian Stougaard Olsen
Af: Redaktør 06.12.12 09:24:00

Grilltest: Son of Hibachi

Det lød for godt til at være sandt, men da Fiske Avisens redaktion fik lejlighed til at afprøve smedejernsgrillen fra Sons of Hibachi på to fisketure, fandt vi hurtigt ud af, at det faktisk var rigtigt.

Hibachi grillen er kåret som verdens bedste friluftsgrill i USA i 2010, og selvom der hele tiden dukker nye transportable griller op på markedet, så er Son of Hibachi grillen en god ny, lille legekammerat, når du ikke vil undvære dine grillpølser med varme pølsebrød eller en lille steak på fisketuren.

Da den stort set ikke fylder mere end en lille rygsækstol, kan den opbevares i bagagerummet på bilen, i campingvognen, på terrassen i sommerhuset som fast bestanddel ved grillbordet, i baggården, idrætsforeningen eller i spejderlejren.

Uanset Hibachi grillens uanselige størrelse er den brugbar til grilning af stort set alle typer af grillmad, lige fra fisk, grillpølser og hakkebøffer til tournedos og grillkoteletter

Hibachi grillen tager kun to minutter at starte op, da den smarte konstruktion gør, at den ved optænding også fungerer som en grillstarter, og samtidig bruger den ikke ret meget trækul. Den er desuden meget nem at pakke sammen. Den varme grill puttes blot ned i transporttasken, der er brandsikret og slukker grillen. Med andre ord – du skal ikke stå og vente på, at den køler ned, før du kan pakke sammen, og så er den tillige selvrensende.

Set med disse øjne er Son of Hibachi grillen ”årets julegaveide’” til lystfiskeren, ornitologen eller jægeren, der har alt.
Er du derimod fristet til at prøve noget helt nyt, og spændende? Så skulle du tage at tage et kig på det helt store hit, nemlig træpillegrills.
du kan læse mere om træpillegrill på traepiller-priser.dk

Son of Hibachi. Grillen forhandles i Norden af: www.family-bbq.com.
 

Kommentar