gordon_p_henriksen_laver_mad

Gordon P. Henriksen og Herslev Bryghus inviterer på øl og fisk

Gordon har nøje udvalgt et par af hans favoritopskrifter og vil i løbet af aftenen fortælle om tankerne bag retterne og øllene, der serveres til – og et par små lystfiskerhistorier bliver det nok også til…

I køkkenet får Gordon hjælp af Christine Bille Nielsen, kok og medforfatter til kogebogen ”Vildt”, og retterne vil i stor udstrækning gør brug af lokale og økologiske råvarer.

Menuen står bl.a. på østers med hvedeølseddike, torskeceviche med havtorn, stjernebrygsdampede blåmuslinger og ølrøgede regnbuer. Lidt dessert fra øllets verden bliver det selvfølgelig også til.

Til retterne serveres en nøje udvalgt ølmenu fra bryghusets alsidige sortiment. Og der bliver rigeligt af det…

Billetterne til ”Øl, fisk og skaldyr” koster 485 kroner, og du kan se mere og tilmelde dig arrangementet her –

http://www.herslevbryghus.dk/Gordon/

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse