Foto: 
STEEN ULNITS
Af: Redaktør 24.01.10 00:00:00

Fluefiskerdage i Randers

Randers er et kraftcentrum for det jyske fluefiskeri, da næppe noget andet sted ligger så centralt placeret mht. fiskemuligheder i å, sø og ved kyst. Randers er derfor tilholdssted for mange engagerede fluefiskere, som gerne vil dele ud af deres viden til såvel værende som vordende fluefiskere. Der er fri entré og masser af spændende underholdning. Hør bare:

Fluebinding: Har du aldrig bundet fluer før, har du muligheden her. Frank Oksborg med flere vil instruere dig, så de første vaklende skridt ikke bliver traumatiske!

Fiskerejser: Har du mod på det eksotiske, så kom ind og se Steen Ulnits fortælle og vise slides fra sin seneste tur til Cuba. Der er dømt bagline - hver gang!

Grejauktion: Har du gammelt fluegrej, du gerne vil af med, kan du indlevere det her og få det bortauktioneret. Det kunne blive begyndelsen til lidt nyt grej...

Pontonbåde: Flere og flere flyder i fritiden. Hør Henrik Leth fortælle om det spændende liv på vandet, og se en helt ny pontonbåd - made in Randers!

Grejnyt: Fluefiskere er meget ofte grejfreaks, så dem er der naturligvis også noget til. Se de spændende 2010 grejnyheder før din nabo!

www.ulnits.dk
 

Kommentar