Foto: 
Fiske Avisens marts-udgave 2014
Af: Redaktør 27.02.14 07:53:00

Fiske Avisens marts-nummer på gaden

I det nye nummer kan du bl.a. læse Morten Baks spændende artikel om hvordan du får kontakt til de helt store skreitorsk. Morten Bak er biolog og har studeret torskens adfærd og brugt de seneste år til at forfine sin fisketeknik, til at gå målrettet efter de allerstørste skrei.

Jan Svenstrup deler ud af sin trollingerfaring og sætter fokus på lokkeplader. Hvordan fisker du mest effektivt med dodgers og flashers? Det får du svaret på i Jans artikel. René Letvad giver dig som sædvanlig en status på trollingfiskeriet lige nu.

Rovfiskerne har endnu en gang haft en travl måned og det er især aborrene, der har været i fokus. Se de flotte fangster i Westin Predator Cup, hvor du også får den aktuelle stilling i konkurrencen.

På åsiderne får du som sædvanlig en dugfrisk status på fiskeriet og fangsterne og hvad du kan forvente dig i den kommende måned.

Lasse og Jeppe Højrup løfter sløret for deres målsætninger for specimenåret 2014. Få inspiration til dine egne målsætninger i det kommende år.

Læs alt det og meget mere i det nye nummer af Fiske Avisen, der kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Du kan få et lille kig i den nye avis ved at klikke HER!

Kommentar