Foto: 
Team Wild Out
Af: Redaktør 12.11.15 11:25:00

Fantastisk start på VM i hobiekajak i Kina

Finn Sloth Hansen, som du måske genkender fra marts udgaven af Fiske Avisen. Her bragte vi Finns beretning om hans nye og nuværrende danmarksrekord i gedde på hele 21,1 kilo.
Dygtige Finn har nu gjort det igen, og slået til med en kæmpe Yellow Cheek fra Shang Lake under øvedagen ved VM i Hobiekajak.

Her følger beretningen om fangsten, fra Finns danske fisketeam; Team Wild Out:

"Prefish day / part 1

Jeg har lige talt med Finn, der noget rystet beretter om at han har fanget en gigant af en Yellow Cheek! 147 cm og 23 kg. Det er helt vildt! Så vidt Finn er blevet orienteret, så er det den største fisk fra søen i år!Inden vi klapper alt for meget i hænderne må vi desværre se i øjnene, at den er fanget på en prefish dag, hvilket betyder at den ikke tæller i konkurrencen, fordi dagen er en øvedag. Surt show!
Uanset hvad, så har han fanget den fisk og det er en sensation i sig selv!

Finn fortæller at fighten tog 25-30 minutter, og at det var action som han ikke har prøvet før! Fisken blev fightet på en Sonik AMX 25-40g. og hjulet var et Sonik AMX 3000. Relativt let grej til sådanne basser, men det er bevist at det gear lever op til forventningerne, og man må sige at Finn har ramt plet i sit valg af grej til konkurrencen.Officielt er der ikke fanget mere end 3-4 fisk på dagen, fordelt på alle deltagerne, så chancen for at det sker igen i morgen er jo ikke helt vild - eller er den? Det er jo yderst hemmelighedsfuldt fiskeri der dyrkes i disse dage, hvorfor den agn Finn fangede den på også er hemmeligt. Det er lidt sparsomt hvad jeg har at videregive fra Finn lige nu, da han stod med det ene ben ude af døren, på vej til middagsarrangement på hotellet. Finn har dog sagt at han vil komme med en mere dybdegående beretningn fra dagen på et senere tidspunkt. Sikke en start på fiskeriet!


Klik på ovenstående billede og følg hele team Wild Out på facebok

Vi ønsker Finn et kæmpe knæk og bræk og håber at dagen i morgen vil bringe lige så flot et resultat som det vi så i dag.

Godt gået Finn!

-Dennis BomBom"

Et stort tillykke med den imponerende fisk skal lyde fra hele Fiske Avisens redaktion og vi glæder os til at følge konkurrencen de komne dage.

Klik på ovenstående billede og besøg Hobie-VM's hjemmeside

Kommentar