Foto: 
Jagt og Outdoor 2012
Af: Redaktør 07.12.11 11:07:00

Det aktive udeliv i centrum på Jagt & Outdoor 2012

Jægere, lystfiskere og de mange tusinde, der dagligt holder af at færdes ude i naturen bør allerede nu reservere dagene fra den 13. til 15. april. De dage danner Odense Congress Center ramme om Danmarks hidtil største udstilling med fokus på et aktivt ude-og friluftsliv – Jagt & Outdoor 2012.

De foregående år har udstillingen primært fokuseret på de behov, som specielt jægere og lystfiskere har haft for både faglig og professionel rådgivning. Ved for første gang at inddrage ”outdoor-folket” er der skabt et koncept, hvor der er også lægges vægt på at tilgodese det aktive friluftsmenneske, som med kikkert, rygsæk og telt drager ud i naturen.

- Det er et spændende udstillingskoncept, hvor du udover at se de seneste nyheder også kan hente inspiration og viden. Det handler om, at brancherne åbner sig for hinanden. Derved opstår helt automatisk en inspiration, som alle kan have glæde af, siger direktør i Danmarks Våbenhandlerforening, Poul Erik Pedersen.

- Selvom interesseorganisationernes udgangspunkt er forskelligt, er det positivt, at vi alle går sammen om at skabe en udstilling, der vækker interesse for det aktive fritidsliv. Vi er alle er enige om, at vi skal passe på naturen. Driver vi rovdrift på naturen, er der intet vildt, ingen jægere og intet salg i specialforretningerne. Og det, uanset om det er våben, beklædning og vandrestøvler, fastslår Poul Erik Pedersen.

Jagt & Outdoor 2012 er en fagmesse og landsudstilling. Det sikrer både udstillere og besøgende, at det er det seriøse, informative og idéskabende, der er i centrum.

Bag udstillingen står Odense Congress Center og samarbejdspartnerne Danmarks Våbenhandlerforening, Danmarks Jægerforbund, Nordisk Safari Klub, Danmarks Naturfredningsforening, Naturstyrelsen, Foreningen af Danske Buejægere, Dansk Knivforening og DM i Fluebinding.

Naturstyrelsen og Danmarks Naturfredningsforening er nye samarbejdspartnere, og vil sammen med de øvrige organisationer været repræsenteret med stande på udstillingen.

Naturstyrelsen vil eksempelvis bemande sin stand med personale med specialviden om speciale i jagt- og vildtforvaltning og de nyeste regler for indførelse af jagttrofæer omfattet af Cites-reglerne.
 

Kommentar