Foto: 
Lars Baarup med sin flotte 130 laks lige inden genudsætningen.
Af: max_fisher 22.06.18 11:51:06

130 cm laks fra Storåen

Lars Baarup fik torsdag fat i en af sæsonens helt store laks ved Storåen, da det lykkedes ham at fange en hanlaks på 130 cm og anslået til 20 kg. 

Lars skriver selv om fangsten og fighten:

- Opdatering her 6 timer senere. Ryster stadig på hænderne og går rundt i min egen verden (igen) Smilet er stort, men det nager også lidt, at den ikke måtte hjemtages. Jeg var jo så ”dum” at hjemtage en lille laks på 6 kg på sidste fisketur, men thats the game!

- En så enorm laks er ikke nem at håndtere helt alene. Haleroden var for tyk til, at jeg kunne få rundt om den og jeg måtte i åen og forsigtigt trække den op på land. Der var INGEN muliged for at afkroge den i vandet. Jeg var våd til livet og begge ærmer, smurt ind i mudder og spinneren endte med at sidde fast i mit ben Og mit lille fiskenet til havørreder faldt af og slæbte efter mig i sin elastiksnor. Nævnte jeg at det også regnede og blæste en pelikan!

- Den enorme flotte og brede laks svømmede stille afsted igen efter et par minutter i vandkanten. Håber, at jeg gjorde det bedste jeg kunne i en stresset situation og at den svømmer rundt derude nu. Laksen var stadig næsten blank med mærker efter lus og i fantastisk kondition. Fighten varede ca. 25 min. 

- Billedet er desværre ikke så tydelige da det er taget på afstand, men jeg har heldigvis en gopro video af det sidste kvarter.

Kommentar