Foto: 
Michael Borg med flot stør
Af: Redaktør 05.11.13 14:06:00

11,6 kilos stør fra Hove

Vi landede i Hove kl. 06:30 og fik båret vores grej til søen vi var de første der var der. Fik rejst parasolteltet, da der var lovet og 8 til 10s/m. og rigget til med 6 stænger med både sild og boilies og kunne så sætte os i stolene.

Ved 10-tiden sagde den først fisk goddag hårdt og kontant og mod bunden! Min kammerat kæmpede sin kamp, men fisken vandt dog, og da riggen kom til syne så vi krogen havde lidt skade og var trukket lidt ud af form! Det gav bold på tanden...

Ved 11:15 sådan ca. var Jesper oppe i bilen efter sin telefon og jeg var ved at sætte nyt sildestykke på, da jeg hørte et hjul, der begyndt at give lyd! Over til stangen, der kom mere lyd på, så fat stangen spænde op og så trak den lidt igen og så gav jeg modhug. Bang! Så var der flex på stangen, den søgte mod bunden og jeg holdte den til ilden og gav den modstand. Fisken tog udløb og begyndte at trække, så jeg måtte ligge pres på den, da den blev ved bunden og tog endnu et udløb. Nu ville jeg bestemme og begyndte at presse den for alvor og så kom den ind til kanten. Jeg tænkte hvordan får vi landet den, da vi straks kun se at nettet var for småt Jesper måtte til bredden og tage den i halen .. Den kom på land og i gyngen og under målebåndet til vores store glæden 128 cm og 11,6 kg :-)

Mvh. Michael Borg

Kommentar