Super vild dag på søen.

Så skete det endnu engang, at jeg skulle slå min egen personlige rekord i gedder.

Dagen startede meget sløvt ud og det gik ikke alt for godt da det blæste en del. men det gik. og Jeppe V Pallesen fik et par gedder i båden op til 3 kilo. vinden lægger sig en del og vi er kommet over på den anden side af søen.

Den ene af min stænger knækker sammen for første gang i dag, og der går ikke længe, før vi kan se det er en rigtig god fisk.

jeg får den kæmpet ind til båden uden det store postyr, men da den næsten er ved båden går det amok og tager et par lede udløb ned mod bunden.
den får sig viklet fri fra krogene så den nu kun hænger i en enkelt krog. Jeg kan se vi skal være hurtig hvis jeg skal have den i båden og jeppe får hurtigt nettet ned til den og ca halvdelen af fisken er i nettet men den giver et par slag med halen og væk er den det var en fisk på den gode side af meteren og tæt på de 10 kilo.

nå øv bøv men det er der ikke noget at gøre ved. jeg får sat mine stænger igen og vi fisker videre. Der går ca en time så bukker den ene af jeppe\'s stænger sammen og der går ikke længe før han kan sige at det er endnu en stor fisk vi har med at gøre, den kæmper rigtig godt og tager flere udløb og går rigtig dybt i vandet.

Den nærmer sig båden og vi får den at se for første gang og vi kan se det er en virkelig lang og stor gedde Jeg får hurtig nettet ned i vandet og første gang muligheden er der, nupper jeg den. Vi er begge helt oppe og kører, og vi kan konstatere vi står med en ny PR til Jeppe. En super flot majgedde på hele 117 cm!! Den er dog lidt tynd og vi vejer den \"kun\" til 9,4 kg. men hvilken fisk!

Jeppe er helt vild og vi får taget nogle gode billeder af den inden den kommer tilbage til sit rette element

Så kunne dagen næsten ikke blive bedre. og vi er oppe på 7 gedder og vi har fået en rigtig god fisk i båden og mistet en på samme størrelse.. Det er alt for vildt!

Vi får sat stængerne ud igen og vi fisker lidt videre. Vi får en mindre gedde i båden men ellers sker der ikke det store. der går dog lige præcis halvanden time og den ene af min stænger bukker sammen igen. jeg får hurtigt taget stangen og givet den et modhug der går ikke mange sekunder før jeg kan mærke at det her var en rigtig god fisk. den går virkelig dybt. og tager flere voldsomme udløb selvom bremsen er spændt en hel del.

Jeg siger til jeppe han hurtig skal få nettet fundet frem og da den nærmer sig båden går den amok og tager 5-6 rigtig vilde udløb hvor den bare sigter efter bunden. hold nu kæft man hvor er de bare stærke lige i tiden.
jeg får den kæmpet lidt træt så vi kan få den nettet. jeppe står klar med nettet i vandet og da jeg får den hevet hen til båden netter han den med det samme vi er begge helt oppe og ringe og kan slet ikke forstå hvad det lige er der er sket. vi står med endnu en kæmpe gedde i båden

Jeg får den hurtigt afkroget i vandet mens den er i nettet . og vi får gjort klar til at veje og måle den. vi stater med at måle den men da måtten kun går til 115 cm. må vi have gang i en ekstra tomstok.

vi måler den til fucking hele 127 cm!! jeg fatter slet ikke det her og kan næsten ikke sige noget at bare glæde. det er hele 11 cm længere end min \"gamle\" PR på 12,6 og 116 cm.

jeg er helt vild og vi skynder os at veje den. vægten sniger sig op på hele 13,5 kg og det er alt for vildt det her. et kæmpe søbæst!!

Vi skynder os at tage nogle rigtig gode billeder af den inden den kommer ud i vandet igen

da vi begge er fuldstændige vilde og batterierne er ved at være brugt, beslutter vi at kalde det for en dag, så vi kan komme hjem og gøre os klar til endnu en dag på søen i morgen dog en ny sø vi ikke har prøvet nogle af os det kan dog umuligt blive vildere end i dag

2 stk PR i båden. og 9 fisk´i båden. Det kan sku ikke gøres bedre

alle fisk blevet taget på gummi

Kommentar

Andre fangster fra