3 stk der ville noget :)

hej, så kom dagen der overgik alle mine fisketure :)
det var lørdag den 21-7 og Marc og jeg var klar til at kører ud til noget nyt vand, søen er ikke så stor og så ikke særlig indbydende, men det skulle vi hurtig få bevist der ikke havde noget betydning for fiskeriet, søen er forholdsvis ny, 2003 så vi havde ikke de helt store forventninger. nå vi fik båden i vandet og aftalte at lige tage en tur rundt om søen for at tjekke hvordan dybden så ud. der går ikke mere en 5 min og vi får dagens første dobbelt hug :) 2 små rigtig pæne pinde gedder, sådan så var dagen ligesom startet! :) vi får hurtigt nogen flere små gedder og er faktisk helt overrasket over det her, der er rigtig godt gang i den, nå vi rammer den anden ende af søen og vi fortsætter op af igen, efter lidt tid får jeg en rigtig rigtig flot gedde på 100 cm :) ikke så tung men rigtig flot i farverne.
vægten var selvfølgelig gået død så ingen vægt i denne rapport.
vi fisker videre og vi finder et lille område på en 100-200 kwm hvor der er mellem 5 og 6 meter vand og ekkoloddet er helt fyldt af fisk, flotte store bananer på skærmen og der var nok over 100 af de store bananer på skærmen på det lille område :) det var helt vildt. nå vi kommer over det et par gange og vi får lidt smågedder og jeg får et godt tungt hug men den slipper igen. så var det lidt ligesom om det døde lidt ud igen, der går lidt tid, måske en 30-45 min og jeg sætter en anden wobler på med lidt langsomme bevægelser, det var ikke en dum ide 5-10 min efter får jeg et godt hug igen og den sidder der :) efter et par min kommer den til syne og vi får den hurtig afkroget og målt til 95 cm :) og lige et lille minde også, alle gedder kommer ud igen.
nå jeg er rimelig meget oppe at kører over dagens fangster 2 stk på næsten en meter og vi har vel fisket 3 timer :) vi fisker lidt videre og fame om det ikke sker igen, jeg har lige skiftet agn igen ingen dum ide, kort tid efter så er der sku flex igen :) kan mærke det også er en fin fisk og efter få min kommer den til syne og er samme størrelse som de andre, vi får den op og får den ¨målt til 100 cm :)
nå nu kunne alt næsten ske og jeg ville stadig have en kanon god dag, vi beslutter os for at holde for i dag.
så på 4 timer fik vi fisk på 100 og 100 og 95 cm, jeg var så heldig det var mig der tog alle de store i dag :D vi endte med 14 gedder,
helt klart ikke sidste gang vi kom der :)

Kommentar

Andre fangster fra