Foto: 
Kinetic Fishing
Af: Redaktør 15.09.12 15:52:00

Grejnyt: Edge Dynamic Light Spin

Den firedelte klinge er extremt let, men med en utrolig ryggrad og lidt toppræget aktion, der giver en fantastisk føling med agnen og ikke mindst med selv de mest forsigtige hug. Mindst lige så vigtigt er det at aktionen er perfekt, når fiskene skal kroges på lang afstand.

Stangen kommer i to længder ­ 9'6" og 11 fod med kastevægte på hhv. 3-15g samt 5-25g. Den letteste model er perfekt til spin ved kysten og i put & take med helt lette agn, og som nævnt er krogningsegenskaberne helt i top. 11 fods modellen er noget nær det perfekte valg til fiskeri med bombardaflåd i 20-25grams klassen.

Der er fint styr på lange forfang, kasteegenskaberne, føling og krogning er i top og så er stangen samtidig så let, at den trods længden sagtens kan bruges til normalt kystspin og lignende med agn op til 25 gram.

Med andre ord et rigtig godt valg for dem der gerne vil optimere deres fiskeri med bombardaflåd og samtidig vil kunne skifte til normalt spinnefiskeri uden at skulle kæmpe med en lang og alt for tung stang.

Priser:
9'6" - 1699,-
11' - 1799,-
 

Kommentar