fjord_fjord_top10

2009-vinder genvandt Fjord til fjord

Søndag var finale dag i Fjord til fjord-konkurrencen. Vinderen af 2010-udgaven blev Henrik Mølgaard, der også vandt i 2009.

Søndag 25. april
Fra vores kontaktpersoner var der generelt ingen nyheder, der var store nok. Og kl. 11 havde alle sat kursen mod Grejbiksen for at tage del i festen, som var godt i gang med rigtig mange deltagere. De nød diverse serveringer, deltog i lotteri, beundrede fisk og præmier, men frem for alt fik en fiskesnak på kryds og tværs med venner er og bekendte. Den afslørede faktisk, at der havde været godt fiskeri mange steder, og adskillige deltagere havde i løbet af konkurrencen fanget over 10 fisk. Nogle oven i købet så store, at de overgik vinderfisken i størrelse, men de havde ikke fået sig ædt sig fede nok til at komme over konditionsgrænsen på 1,0.

Klimakset var selvfølgelig overrækkelsen af de flotte præmier til de ti storfangere, og specielt til Henrik Mølgaard, som kunne modtage rejsegavekort og gavekort til grejbiksen på i alt 30.000 kr. – og det var imponerende nok også ham, der vandt konkurrencen i 2009. Den hemmelighed, der måtte være, fik jeg hvisket i øret ”De kan ikke stå for levende tobis”, fortalte han. Vinderfisken indeholdt også adskillige tobis.
Det var alt i alt en meget vellykket konkurrence, som både deltagere og arrangører kan være godt tilfredse med.